A közös munka 2023 kezdetét is vette. A megbízásunk a teljes körű online marketing támogatása volt, ami magában foglalja a stratégiai tervezést, a social media kommunikációt, a Google Cégem és a Tripadvisor profilok kezelését, valamint az online hirdetések menedzselését. Emellett személyre szabott tanácsadást is nyújtottunnk, hogy az online jelenlét még hatékonyabb és eredményesebb legyen.
Az együttműködésünk során kiemelt figyelmet szenteltünk a séfajánlatra. Minden hónapot egy professzionális ételfotózással kezdünk, emellett lehetőségünk van megkóstolni a séf legújabb kreációit, így első kézből tapasztalhatjuk meg az ízek harmóniáját. Ezen élmények alapján készíttük el a hónap folyamán használt online tartalmakat. Így használtuk ki az online marketing eszközeit annak érdekében, hogy a Leroy Westend ne csak megtartsa, hanem tovább is bővítse vendégkörét.
Folyamatosan optimalizáltuk a hirdetéseinket, hogy az étterem a lehető legjobb megtérülést érje el a befektetéseire. Szorosan együttműködtünk az étterem csapatával is, hogy megértsük az ő igényeiket és a vendégek visszajelzéseit, így alakitottuk ki a legjobb stratégiát ami a sikeres együttműködéshez vezetett.