A kúl-faktorsága abban rejlik, hogy amikor egy apró mozdulatnak köszönhetően megindítjuk a pohár zuhatagot, dominószerűen dőlnek egymás után egymásba az italok.
 
 
 
A reklám gyártásánál ezt a látványvilágot szerettük volna minél inkább a néző elé tárni és részleteiben megmutatni, hogy mennyi minden történik a miliszekundumok tört része alatt. Ebben egy speciális, nagy sebességű kamera és egy nagy felbontású profi filmes kamera is a segítségünkre volt.
A forgatás természetesen egy tűpontosan megtervezett forgatókönyv szerint zajlott, 8-10 ember összehangolt munkájával, 10-12 órán át.
A speciális világításnak is jelentős szerepe volt:  így a felvételeken tökéletesen látszódott minden apró, az üvegeken és az italokon megtörő fény. A sok-sok mozgató eszköznek és egyéb kiegészítőnek köszönhetjük pedig azokat a képsorokat, amelyek a zenével összhangban remek dinamikát alkotnak.
És voilá: amikor a film egy adott pontján szinte megáll az idő, akkor tárul a szemünk elé mindaz a varázslat, aminek normál sebesség mellett csak töredékét látnánk.