Szolgáltatásaink

Social Media

Te mindegyik social media felületedet arra használod, amire valójában való? Nincs időd a havi kontent tervek összekalapálására, majd ezt követően a posztok elkészítésére? Több ügyfelet buktál amiatt, hogy nem válaszoltál az üzeneteidre? Aggodalomra semmi ok, mi kézben tartjuk a social media csatornáid managementjét!

Social Media Hirdetéskezelés

Profi kezek közt szeretnéd tudni a social media hirdetéseidet?

Bővebben

Social Media Audit

Érdekel , hogy a social media jelenléted mennyire piacképes?

Bővebben

Social Media stratégia

Szeretnél újítani a social media kommunikációdon, de nem tudod hol kezdj bele?

Bővebben

Social Media Managment

Kellő figyelmet fordítasz social media csatornáid kezelésére?

Bővebben

Social Media Tartalomgyártás

Minőségi és trendi tartalmakkal szeretnéd megtölteni a social media csatornádiat?

Bővebben

Gastro Marketing

Ha a legtöbbet szertnéd kihozni magadból, akkor az alábbiakon keresztül vezet az út.

Gastro Marketing Stratégia

Legyen szó a HoReCa bármely szegmenséről, mi itt vagyunk és segítünk a céljaid elérésében!

Bővebben

Google Cégem

Húzzuk fel közösen az értékeléseidet a lokális keresések platformján!

Bővebben

Tripadvisor

Tisztában vagy vele, hogy Tripadvisor mennyire fontos?

Bővebben

Facebook

Vendéglátó egységként nem szentelsz kellő figyelmet a Facebook oldaladra? Rengeteg vendéget veszítesz!

Bővebben

Instagram

Fantasztikus ételfotóid vannak, de nem használod őket sehol? Az Instagram az egyik legjobb felület erre a célra!

Bővebben

TikTok

A TikTok már rég nem a táncoló és tátogó tinik platformja, jelenleg a leggyorsabb és leghatékonyabb márkaépítő felület!

Bővebben

Tartalomgyártás

Minőségi tartalmakat szeretnél publikálni a csatornáidra? Új hirdetési anyagokra lenne szükséged? Szuper lenne átadni a lehető legérthetőbben a márkád üzenetét a jövőbeni vásárlóknak? Levesszük a terhet a válladról!

Reklámvideó

Szeretnéd felturbózni a szolgáltatásod vagy a terméked értékesítését? Egy profin megkomponált reklámvideó tökéletesen szolgálja ezt a célt (is)!

Fotózás

Szeretnéd megörökíteni a legjobb pillanatokat az eseményetekről? Új termékfotókra lenne szükségetek? Esetleg új étlapfotókon gondolkodtok? Bízd ránk a fotózást és profi, minőségi képeket kapsz tőlünk!

Szolgáltatás bemutató videó

Kiemelkedik a szolgáltatásod a versenytársak közül? Akkor itt az ideje ezt megmutatni a nagyvilágnak is egy bemutató videó keretein belül!

Termékbemutató Videó

Prémium terméked van, de jelenleg még kevesen ismerik? Mutasd meg nekik a használatát, a működését vagy az összeszerelését egy remekbeszabott termékbemutató videón keresztül!

Image film

Átfogó és minőségi image filmre van szükséged, hogy megágyazd a bizalmat a jövőbeni vásárlóidban? Szeretnéd profin bemutatni a branded? Segítünk!

Interjú videó

Fontos mérföldkőhöz ért a céged és szeretnéd, ha mindenki tudna róla? Videóban adnád át a branded történetét? Új kollégákat toboroznál? Mi mindenben segítünk, hogy egy több szögből rögzített profi és minőségi interjú videót kapj kézhez!

Vlog videó

Bemutatnád a vásárlóidnak, hogy hogyan telik egy napotok és mi zajlik a kulisszák mögött? Szeretnéd közelebb hozni őket a márkádhoz? A vlog videó ütős megoldás erre a célra!

Mood Videó

Szeretnéd átadni a céged, terméked vagy szolgáltatásod életérzését a jövőbeni ügyfeleidnek? Mindenben a segítségedre leszünk a forgatökönyvírástól az utómunkáig!

Oktató videó

A versenytársaid már oktatóvideókkal is kommunikál. Úgy érzed, hogy le vagy maradva hozzájuk képest? Lehet, hogy a fogyasztóid nem használják jól a termékedet? Mi lenne, ha izgalmasan edukálnád őket? Segítünk elkészíteni a több részes, profi, oktató videósorozatodat, hogy mindenkinek egyszerűbb legyen az élete!

Drón videózás

Olyan terméked vagy szolgáltatások van, ami a levegőből, madártávlatból kifejezetten látványosan muatat? Felráznád a videós tartalmaidat? Minket keresel!

Animációs videó

Kreatívan, érthetően és unikálisan mesélnéd el a terméked vagy szolgáltatásod lényegét? Animációs infografikával minden könnyebb!

Landing page videó

Mivel találkoznak az ügyfeleid, ha fellátogatnak a weboldaladra? Lehet, hogy vásárlókat veszítesz azzal, hogy ingerszegény a landing paged? Úgy érzed, hogy lehetne sokkal izgalmasabb is? Emelkedj ki a tömegből és nyűgözd le oldalad látogatóit landing page videókkal!

Employer branding videó

Miért szeretnek nálad dologzni a kollégáid? Szólaltasd meg őket (is), mutasd be a cégedet mindenkinek egy employer branding videóban és toborozz egyszerűen új munkaerőt!

Podcast gyártás

Podcast sorozat készítésén gondolkozol és szükséged lenne egy hozzáértő csapatra, aki a teljeskörű műsorkészítésben, felvételkészítésben és az utómunkában is otthonosan mozog? Ne keresgélj tovább!
Segítünk alkalmi vagy rendszeres podcast adások szervezésében és lebonyolításában, helyszín biztosításával vagy szükség esetén bárhova kitelepülve.

Live Stream / Broadcast szolgáltatás

Előben közvetítenél egy rendezvényedről? Online workshopot vagy belsős tréninget tartanál? Real time mutatnád meg a vásárlóidnak, hogy éppen min dolgozol? Nálunk megvan minden ezekhez szükséges technikai ismeret és eszközpark. Bízd ránk a megvalósítást!

Hirdetéskezelés

Szeretnél hirdetni, de nem értesz hozzá, nincs a csapatban hozzáértő? Semmi gond! PPC-vel foglalkozó kollégáink kimagasló teljesítményükkel és szakértelemmel fognak Téged támogatni legyen szó Google, Facebook, Instagram vagy akár TikTok felületek hirdetéskezeléseiről.

Ne aggódj, mi is emberekből vagyunk, így nem hagyunk a szakkifejezések rengetegében elveszni, avagy ahogy a mondás tartja: segítünk mindenben is! 

Legyen SAJÁT marketing csapatod - tudásunk legjavát adjuk majd Neked, a rendszeres meetingek és riportok pedig segíteni fognak abban, hogy képben légy, mire is költjük a pénzed!

Kampánytervezés

 A kommunikációs felületek napról napra változnak, ezért fontos, hogy a legfrissebb ismeretek birtokában alkossuk meg a marketingstratégiát. 

Az általunk kialakított stratégiákban vegyesen találhatók meg a jól bevált és a legújabb trendeket követő marketing elemek. Természetesen a teljesítmény mérés és a kampányok közös értékelése sem maradhat el. Optimalizáljuk a kiadásokat és minimalizáljuk a felesleges eszközök használatát.

Arculattervezés

Logótervezés

A logó a vállalat kézjegye, amely meghatározza az első benyomást az ügyfél irányába. Az arculattervezés során kiemelt hangsúlyt fektetünk erre az elemre.

Legyen szó egy új brand megalkotásáról vagy rebrandingről, grafikusaink megtalálják a legjobb módszert arra hogy olyan logót hozzanak létre, amely tökéletesen illeszkedik az elképzeléseidhez.

Grafikai tervezés

Az arculattervezés egyik legfontosabb és legátfogóbb része a grafikai elemek megalkotása.

Legyen szó közösségi médiában használt elemekről, print anyagokról vagy gif-ekről, nincs olyan terület, ahol ne mérettük volna meg magunkat sikerrel az elmúlt években. 

Rebranding

A jó arculat egyik fontos ismérve, hogy hosszútávon használható. Ugyanakkor időnként mindenre ráfér a vérfrissítés. A Hypin egyik leggyakrabban igénybe vett szolgáltatása a rebranding, melynek során a márka teljes külsejét megújítja.

A rebranding során megismerjük a márka legfontosabb értékeit és a kommunikáció elengedhetetlen elemeit, majd ezekre építve addig formáljuk a márka egészét, ameddig egy a fiatalabb közönségek számára sokkal vonzóbb végeredményt nem kapunk.

A rebranding eredménye szinte azonnal észlelhető, hatékonyabbá válnak a hirdetések, nő a konverziós ráta és az organikus elérés is. A rebranding folyamatot mindig megelőzi egy ingyenes konzultáció, melynek során közösen felmérjük, hogy milyen mértékű megújulás szükséges.

TikTok Menedzsment

A Tiktok a leggyorsabban növekvő social media platform, ami megállíthatatlanul fejlődik. Felhasználóbázisa jelenleg valahol 500 millió felett jár, és egyre csak növekszik.

Jelentőségét mi sem bizonyítja jobban, hogy az Instagram olyan funkciókat vezet be, amilyenek a TikTokban vannak. Tévhitek ellenére, már nem csak a gyerekek használják, a magyar felhasználók 90%-a 18 év feletti, akiket érdeklődési kör és videó megtekintés szokások alapján pontosan lehet célozni! 

Tudtad, hogy átlagosan 75 percet tiktokoznak a felhasználók naponta? És azt, hogy több mint 2 millió Magyar felhasználó van jelenleg?

A tiktok felhasználók 38%-a nem elérhető más social media platformokon és biztos, hogy ez a növekvő réteg lesz az, aki a jövőben a Te célközönséged jelentős hányadát fogja képezni. 

Webshop Marketing

Konverzió fókuszú hirdetéskezelés, mely célzottan növeli ügyfeleink online láthatóságát. Az e-mail marketing segítségével személyre szabott üzenetekkel közelítünk meg potenciális vásárlókat, maximalizálva a konverziós rátát!
SEO alapú blog írás szolgáltatásunkkal javítjuk a webshopod organikus találati rangsorát, miközben hasznos tartalmat nyújtunk látogatóidnak. 
Az Optimonk menedzsment keretében szakértő csapatunk optimalizálja webshopod folyamatait, segítve a felhasználói élmény növelését. 
Végül, de nem utolsó sorban, social media tevékenységünkkel erősítjük a brand identitást, és szorosabb kapcsolatot építünk ki a közönséggel. 
Keress minket bizalommal!

Itt érsz el minket

Címünk

1133 Budapest, Gogol utca 26.

Telefonszámunk

+36 70 637 5522

E-mail címünk

hypin@hypin.hu

BOOM HYPIN KFT.

Székhely: 1133 Budapest, Gogol utca 26.

Adószám: 14782714-2-41

Közösségi adószám: HU14782714

Cég statisztikai számjel: 14782714-9329-113-01

Cégjegyzék szám: 01 09 919627

Bankszámlaszám: 11707000-21256165-00000000

proud member of BNI

Miben segíthetünk?

Lépjünk kapcsolatba!

Küldj egy üzenetet nekünk, fussunk össze egy kávéra és beszélgessünk, hogyan tudunk a segítségedre lenni!

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és szolgáltatási feltételei érvényesek.