Különleges kihívást és éppen ezért egy nagyon izgalmas projektet jelentett a Gamerland online és offline marketing stratégiájának kidolgozása. Egy olyan niche piacot kellett megismernünk és átlátnunk, amellyel korábban még nem volt dolgunk. 
 
A projekt elején feltérképeztük a piacot, azonosítottuk a legfontosabb versenytársakat és a legjelentősebb trendeket. A gaming piac a Covid társadalomra gyakorolt hatásai miatt is egyre intenzívebben növekszik. A fiatalok körében a legelterjettebb szabadidős tevékenységnek számít, és a különböző konzolgyártók újabb és újabb játékokkal szólítják meg sikeresen az idősebb generációt is. 
 
A magyar piacon kiemelkedő pozícióban van a Gamerland, amely mind eszközparkjával, mind innovatív jellegével teljesen egyedülálló. A stratégiát is ezekre a versenyelőnyökre és a piaci helyzet sajátosságaira alapoztuk. 
 
A marketing kommunikációs terv középpontjába az online stratégia került. Azon belül elsősorban az Instagram és a TikTok felületek erősítésére helyeztünk fókuszt.
A Gamerland sajátosságai közé tartozik a kiemelkedő látványvilág, amely tökéletes táptalajt jelent az említett két közösségi média platformra készülő tartalmak esetében. A kommunikáció gerincét a játékok sokszínűsége és a csapat hozzáértése adta, ezért ezeket igyekeztünk minél több tartalomban bemutatni. 
 
A fentiek mellett komplex hirdetési stratégiát is készítettünk, amelyben a Waze-re optimalizált lokáció alapú hirdetésektől, a discovery típusú Youtube megjelenésekig az összes releváns felületet igyekeztünk lefedni.